HírekOkostelefon

A Snapdragon 888 jövőre jelenik meg a prémium kategóriás telefonokban

Szokás szerint december elején a Qualcomm készen áll felfedni következő csúcskategóriás mobil lapkakészletének első részleteit, amelyeket a jövő évi zászlóshajó okostelefonokban láthatunk majd. Az új termék a Snapdragon 888 nevet viseli.

Az is kiderült, hogy az ASUS, a Black Shark, a Lenovo, az LG, a MEIZU, a Motorola, a Nubia, a realme, a OnePlus, az OPPO, a Sharp, a vivo, a Xiaomi és a ZTE is használni fogja, de várhatóan más gyártóknál is látni fogjuk – például a Samsung és a Sony-nál. A Xiaomi elárulta, hogy a Mi 11 lesz az első készülék az új lapkakészlettel.

Forrás: Qualcomm

“A Qualcomm a világ vezető vezeték nélküli technológia újítója, és az 5G fejlesztésének, bevezetésének és bővítésének mozgatórugója.”

Qualcomm

A Snapdragon 888 lapkakészletnek beépített 5G modeme van – ez a korábban bemutatott Snapdragon X60. Látni fogjuk a fényképezési képességek frissítését is a Spectra ISP új verziójával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy másodpercenként körülbelül 120 fényképet készítsenek 12MP felbontással, ami akár 35%-kal gyorsabb, mint az előző generáció.

Hamarosan még többet elárul a gyártó az érkező processzorról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb