HírekMobiljáték

Tudtad, hogy kérhetsz visszatérítést Google Play vásárlásokra?

Bizonyára sokan jártatok már úgy, hogy belevágtatok egy mobiljátékba, amit a Google Play-ről szedtetek le, és meggondolatlanul költekezésbe kezdtetek. Sajnos a mobiljátékoknál nem ritka, hogy pár nap után ráununk a generikus tartalomra, és ekkor már csak a megbánás marad.

Nos, ez nem teljesen így van. A Google Play visszatérítési rendszerének köszönhetően, ugyan nem minden esetben, de a legtöbb játéknál visszakaphatjuk pénzünket akár a vásárlás után több héttel is.

A visszatérítést az alábbi linken tudjuk elindítani, és saját tapasztalatunk alapján nagyon gyorsan tudjuk visszaszerezni a feleslegesen elköltött pénzt. A rendszert a Summoners War nevű játékon teszteltük, ahol sajnos elhamarkodottan vásároltunk meg egy Starter Pack-ot. Visszatérítési igényünk benyújtása után 1 nappal már vissza is kaptuk az elköltött összeget.

Érdemes figyelembe venni, hogy ettől nem lesz a tartalom ingyenes (ne akarjátok becsapni a rendszert), ugyanis a játék kiadója valószínűleg el is távolítja a vásárolt terméket fiókunkról, bár ez a mi esetünkben még nem történt meg.

Amennyiben mostanában vásároltatok valamit egy Google Play-en keresztül letöltött játékban és megbántátok, látogassatok el a felül említett oldalra. Ne feledjétek, nem minden esetben működik, és ez függhet a mikrotranzakció méretétől is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb