DoomFPSHírekMod

Íme egy Mod, ami Open World játékká alakítja a Doom 1-2-őt

A Doom lassan 30 éves pályafutása során folyamatosan képes volt új dolgokat felmutatni, és fejlődni minden téren, hála a játék szorgalmas rajongóinak. Kismillió mod érhető el az eredeti Doom játékokhoz, és ezek száma továbbra is folyamatosan nő.

Most egy korábbi mod felturbózott változatát szeretnénk bemutatni nektek, amelyet ‘ddadd’ készített. Ez a mod a ‘Doom Free pack’. Ennek a mod-nak a segítségével nyílt világú FPS játékká változtathatjuk a Doom első és második részét. Ez annyit tesz, hogy nem lesznek a szintek végén kapcsolók, melyeket meg kell nyomni, hogy tovább juthassunk, hanem szabadon felfedezhetjük az egész térképet, melyek ki vannak bővítve és számos titkot rejtenek magukban.


A szintek között különféle módokon közlekedhetünk, mely során számos hasznos tárgyat és titkos helyet is felfedezhetünk, de vásárolhatunk fegyvereket és egyéb tárgyakat, valamint harci szörnyeket is. A mod ezúttal már a második részt is lefedi, ráadásul sokkal részletesebben és tartalmilag jobban eleresztve, mint az első részben korábban.

Doom

A mod leírása is önmagáért beszél.

A játékosok felfedezhetik a föld városait. Gyárakon és omladozó épületeken keresztül vezet majd az útjuk, melyek kapcsolódnak egymáshoz. Felfedezhetnek katonai bázisokat, börtönöket és irányítóközpontokat, valamint titkos alagutakat és laborokat.

Aki ennyi év elteltével is örömét leli még a Doom 1-2-ben, annak kötelező a mod letöltése, melyet itt tehet meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb