MobiljátékVideójáték

Goddess of Genesis S – Már elérhető nálunk is a mobiljáték

Úgy látszik lesz mivel nyüstölni telefonunkat a hétvégén, hiszen már nyugaton is elérhető a népszerű Goddess of Genesis S anime stílusú gacha mobiljáték.

Nagyon sok gacha mobiljáték jelenik meg mostanában, de sajnos nem mindegyik képes elfogadható minőséget produkálni. A Goddess of Genesis S a jobb minőségű játékok közé tartozik, bár itt is erősen jelen van a P2W.

A játék különböző mítoszok hőseiből válogat, és ezeket idézhetjük meg, kisebb-nagyobb szerencsével. Persze ezek igencsak át lettek szabva az anime stílusnak megfelelően, és az ismert hősök nemei sem egyeznek meg a valósággal.

Korábban már kipróbáltuk a játékot az SEA szervereken, ahol simán Goddess of Genesis néven futott. Mindenképp szórakoztatónak mondható az osztott körös gacha RPG, viszont arra érdemes felkészülni, hogy egy idő után szinte muszáj lesz pénztárcánkba nyúlni, ha sikereket akarunk elérni. Az SS-tier hősök elég ritkán esnek, és talán pont emiatt kényszerülhetünk arra, hogy befektessünk a játékba.

A ZlongGames játéka megér egy próbát, és ha van pár szabad órátok a hétvégén, érdemes adni neki egy esélyt. A játék Android-on és iOS-en egyaránt elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb