HuaweiKiemelt

Huawei Watch GT 2 Pro – Elképesztő teljesítmény, prémium kivitelezés

A Huawei jó néhány okosórát adott ki az elmúlt egy évben, és mi úgy döntöttünk, hogy benevezünk a prémium kategóriás Watch GT 2 Pro-ra. Nem bántuk meg.

A Huawei Watch GT 2 Pro egyértelműen a kínai cég eddigi legjobb okosórája. Ez igaz az óra kivitelezésére és teljesítményére egyaránt. A Huawei Watch GT 2-höz képest számos újítás érkezett és mivel mi is az elődöt használtuk eddig, könnyű volt észre venni a különbségeket.

A Huawei Watch GT 2 széria egyik nagy fegyvere eddig is a borzasztóan hosszú üzemidő volt, és ez a Pro esetében is igaz. Az óra egy töltéssel valóban akár 2 hétig is kibírja, aktív használat mellett is simán hoztuk vele a 12 napot. Ez mindenképp egy fontos szempont hordozható okoseszközöknél, hisz manapság az embernek számos eszköz töltöttségére oda kell figyelnie. A Huawei termékeire is igaz, hogy egyre nagyobb akkumulátorral érkeznek, és a töltés sebessége is folyamatosan javul.

Beszéljünk a Huawei Watch GT 2 Pro funkcióiról. Az óra nagyon sok szituációban hasznosnak bizonyult. Sportban az egyik legizmosabb óra a piacon, hisz több mint 100 edzésmódot támogat, és hasznos adatokat nyújt számunkra, amiket az Egészség (Huawei Health) alkalmazásban kielemezhetünk.

Az óra az egészségünkre is ügyel. A 24 órás pulzusfigyelő például borzasztóan hasznos, hisz a magas pulzus számos egészségügyi problémára utalhat. Ez ugyanúgy igaz a véroxigénszint mérőre is, amit szintúgy fellelhetünk az órában. Ez a hasznos funkció is segíthet nyakon csípni egy esetleges légzőszervi vagy szívvel kapcsolatos problémát. Az alvásfigyelő funkciót nem volt alkalmunk intenzívebben tesztelni, hisz az ember nem feltétlenül szeretne órával a kezén aludni, viszont ez is egy remek opció lehet azoknak, akik szeretnék nyomon követni alvásuk minőségét. Néhányszor azért persze kipróbáltuk, és valóban részletes adatokat kaptunk például arról, hogy mennyi időt töltöttünk mélyalvásban.

A Huawei Watch GT 2 Pro 1,39″-os, 454×454 felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, magas teljesítményét a Kirin A1 processzornak és a Li-Ion 455 mAh-s akkumulátornak köszönheti. A zafír borítású lapos üveg és a titán váz gyönyörű összképet alkotnak, és nehéz lenne ennél prémiumabb megjelenésű okosórát találni a piacon. Az általunk használt óra egy szürkésbarna szíjjal van ellátva, ami bátran viselhető bármilyen alkalomra. Ha ez nem lenne elég, van hozzá egy fekete szilikon szíj is, ami sportolásra tökéletesen használható.

Korábban már írtunk arról, hogy jelenleg a Huawei P40 Pro+ telefont használjuk, és a Huawei Watch GT 2 Pro remekül működik együtt a csúcskategóriás okostelefonnal. Az órán gond nélkül bonyolíthatunk le hívásokat, és a hang minőségére sem lehet panaszunk. És, ha esetleg valamilyen megmagyarázhatatlan okból lemerülne a Huawei Watch GT 2 Pro, a vezeték nélküli fordított töltésnek köszönhetően hamar orvosolhatjuk a problémát.

Az eddigi tapasztalataink alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy a Huawei Watch GT 2 Pro talán az egyik legjobb jelenleg elérhető okosóra, és biztosak vagyunk abban is, hogy jövőre a Huawei még több fantasztikus újítást fog bemutatni a széria folytatásánál. Ha okosórát szeretnél venni mostanában, csak ajánlani tudjuk ezt a csúcskategóriás remekművet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb