KiemeltMMORPGMobiljáték

Forsaken World: Gods and Demons – Egy élvezhető mobilos MMORPG

Manapság az MMORPG ipar előszeretettel veszi célba az okostelefonokat és tableteket, és ennek köszönhetően szinte naponta jön ki újabb klón, kevés élvezhető tartalommal. Nos, a Forsaken World: Gods and Demons egy kicsit talán többet kínál, mint a többi gyenge próbálkozás.

Az amúgy igencsak aktív magyar játékos bázissal rendelkező játék tele van értelmes és élvezhető tartalommal. Persze itt is jelen vannak a megszokott brutális áron megvehető extrák, de befektetés nélkül is van esélyünk sikereket elérni.

A Forsaken World név ismerős lehet az MMORPG műfaj kedvelőinek, hiszen korábban, 2012-ben indult ezzel a névvel egy PC-s játék, szintúgy a Perfect World kezei alatt. Ám a mobilos újdonság egy teljesen más kategóriát képvisel, minőségben is. Vizuálisan teljesen eltér az elődtől, de azért vannak megmaradt hasonlóságok, mint például a class-rendszere.

A Forsaken World: Gods and Demons óriási mennyiségű PvE és PvP tartalmat kínál, és lehetőségünk van egy karakteren belül váltogatni a class-ok és sub-classok között. Fellelhetjük a már megszokott Tank, Healer, DPS szerepeket, amit a mobilos játékoknál gyakran elhagynak.

Amennyiben szoktatok mobilon játszani és szeretitek az MMORPG-ket, érdemes kipróbálni a Forsaken World: Gods and Demons-t. És, ha magyar guild-et keresnétek, ajánljuk figyelmetekbe az ANGYAL klánt EU1 szerveren.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb