ArcheAgeHírekMMORPG

ArcheAge – Megérkezett a Rise of Nehliya frissítés

A mai napon élesedett be az ArcheAge legújabb frissítése, amely számos új, és izgalmas tartalommal bővítette ki a tartalomban amúgy sem szűkölködő játékot.

A Rise of Nehliya egy új területet, számos új küldetést hozott magával, és némi segítséget a farmjaink karbantartásához. Az új terület a Mysthrane Gorge, amely Western Hiram Mountains-en keresztül érhető el. Az ajánlott szint erre a területre az Ancestor Level 28. Számos új kaland vár itt ránk, a 9 exploration spot, és a 10 új megszerezhető Achievement mellett. Mysthrane Gorge felfedezése közben végigküzdhetjük magunkat a 9 teljesen új kampányküldetésen , melyek teljesítése során megismerhetjük az új térkép történetét, melynek középpontjában Ipnya és Akasch egymás ellen vívott háborúja kapja a legfontosabb szerepet.

Az óriás fémgolyó-kukac izé, azaz a Risopoda

Az Akasch és Ipnya között zajló háború elég hosszan elhúzódott, aminek a vége az lett, hogy Ipnya egyre inkább a vereség felé sodródott. Ekkor jelent meg Lauryla, akinek hatalmas tapasztalata volt a különféle gépjárművek építésében. Előállt egy grandiózus ötlettel, majd meg is valósította azt. Így jött létre a Risopoda. Ennek a különös gépnek nem volt túl sok funkciója, viszont rendkívül mozgékony volt és igen erős páncél borította. Ez a két dolog igen hasznosnak mutatkozott a csatatéren, így Lauryla további Risopoda-k építésébe is belekezdett. Miután Ipnya megnyerte a háborút, a Risopoda-t a Mysthrane Gorge területén hagyták, ahol mély álomba merült. Egy fiatal varázsló, akit csak Raeven néven ismernek megpróbálta felébreszteni ezt a hatalmas szörnyeteget. Mondanunk sem kell, hogy próbálkozását siker koronázta. Azonban az öröm hamar elszállt, mikor kiderült, hogy ezt a bestiát nem lehet irányítani, és egyetlen célja az esztelen pusztítás.

Mivel mindent elpusztít, ami az útjába kerül, ezért nincs más megoldás, meg kell állítani! Sajnos azonban mindenféle sebzésre teljesen immúnis, egyedül a Siege sebzés az, ami kárt tud okozni bennük. Éppen ezért erős, jól felszerelt járművekkel kell a nyomába eredni és elpusztítani.

Az új főgonosz: Nehliya

Amikor az Ipnya ellen folytatott háborút az Akasch-ok elvesztették, akkor egy másik dimenzióba, az Abyss-ba taszították őket. Évekig keresték az utat, vissza Elenor-ba, és a keresés során felfedeztek egy repedést, amely bár túl kicsi volt ahhoz, hogy minden Akasch átjuthasson rajta, Nehliya átfért rajta. Ez után még ezer évbe telt, mire Nehliya megérkezett Mysthrane Gorge földjére, ahol elhelyezte az illúzió tükreit, amelyek segítségével Erenor minden sarkának tükörképét láthatja. Miközben figyel, egyre erősebbé válik és várja királynője utasításait.

Nehliya legyőzésével az alábbi jutalmakat szerezhetjük meg:

Úgy fegyverek is bekerültek a játékba. Ezek a Soulslake nevet viselik és Nehliya legyőzésével szerezhetjük meg azokat.

Most már kapáljon valaki más helyettem!!!

Talán a legérdekesebb újdonság a Farmhand megjelenése a játékban. Amíg mi kalandozunk és ezerszámra öljük az ellenségeinket, addig a Farmhand-ek karban tartják a birtokainkat. Minden Farmhand saját szinttel és felszereléssel rendelkezik és bármely 16×16-nál nagyobb telekre be lehet őket regisztrálni, majd három feltétel teljesülése után indulhatnak is dolgozni. A három feltétel a Labor pont, a Vigor pont és egy Farm design. Feltölthetjük őket a saját Labor pontunkkal, amelyet ők majd szépen ledolgoznak a telkeinken. Amikor egy Farmhand Labor pontot fogyaszt, akkor egyúttal XP-t is kap. Ahogy lépik a szinteket egyre több képességgel rendelkeznek majd.

Egészen érdekes újdonságokkal kecsegtet a Rise of Nehliya frissítés, amely minden bizonnyal szépen körbe van bélelve némi P2W-el is. A frissítés egyébként elérhető a F2P és a B2P ArcheAge szervereken is. A frissítés teljes tartalmát megtekinthetitek a Patch Notes-ban az ArcheAge fórumán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb