HírekMMORPGNaica

Naica – Cross Platform 2D Indie MMORPG érkezett

Nyílt béta fázisba lépett a Naica nevű 2D-s MMORPG, mely mindenféle izgalmakat tartogat azok számára, akik szeretik a 16-bites látványvilágot.

Naica

Egy újabb Indie MMORPG, ezúttal 2D-ben és ráadásul a Cross Platform nyújtotta előnyökkel felvértezve. A játék 16-bites látványvilággal kápráztat el minket, melyet rögtön követ a sorban az öt játszható class, egy nyílt class-rendszerben, amelyet három különféle skill-ág koronáz meg. Ha ez nem lenne elég, és miért is lenne, akkor ott van még a Cross Platform, amely lehetővé teszi, hogy a PC-t, Androidot és iOS-t használó játékosok együtt fedezhessék fel a játék világát.

A fejlesztők bejelentették, hogy elindult a Nyílt Béta, azonban ez csupán annyit jelent, hogy a játék fejlesztése még nem ért véget, hiszen a jelenlegi maximális 25-ös szintet továbbiak követik majd, és könnyen elképzelhetőek változások is az elkövetkező hónapokban. Ezek lehetnek teljesen új tartalmak, de a meglévő tartalmak megváltoztatása sem kizárt.

Nézzétek meg a videókat és akinek felkeltette az érdeklődését a Naica, az felkeresheti a játék hivatalos oldalát és belevághat a kalandba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb