Albion OnlineHírekMMORPG

Albion Online – Lecsapott a Banhammer

A Sandbox Interactive vett egy nagy levegőt és kézbe vette a Banhammer-t. Ennek következményeként pár száz Albion Online account eltűnt a süllyesztőben.

Egészen pontosan 604 olyan account került kitiltásra, amelyeknél megállapítást nyert, hogy harmadik féltől származó ezüst mozgás történt. Természetesen a Sandbox Interactive az Általános Szerződési Feltételekre hivatkozott, mert ugye valamire hivatkozni is kell ilyen esetben. A csapat kitért arra is , hogy a harmadik féltől vásárolt ezüstöt sok esetben lopott hitelkártyával vásárolták, ahogyan számos esetben a Gold-ot is, amely a játék prémium valutája. Ezt aztán ezüstre váltották és értékesítették.

Albion Online

Amint ezen csalárdság kiderült, a stúdió azonnal visszafizetett minden, ily forrásból származó összeget, amely nem mellékesen nem kevés valódi valutába került nekik. Az ehhez hasonló események manapság már szinte meg sem ütik az ingerküszöböt és lassan már tényleg csak azok a játékosok nem vásárolnak játékbeli valutát harmadik féltől, vagy épp használnak különféle csalásokat, akiknél ez elvi, vagy anyagi kérdés. Szerencsére azért még hallhatunk ehhez hasonló eseményekről, amikor egy-egy kiadó fellép ezen tevékenység ellen és nem a részese, vagy épp csak egyszerűen tesz rá.

Albion Online, csak így tovább! További információkat az esettel kapcsolatban megtalálhattok a játék hivatalos fórumán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb