Battle RoyaleKiemeltMMORPGMobiljátékVideójáték

A3: Still Alive – Első benyomások

November 10-én elstartolt a Netmarble A3: Still Alive MMORPG/Battle Royale mobiljátéka és mi úgy döntöttünk adunk neki egy esélyt.

Első ránézésre, az A3: Still Alive, mobiljátékhoz képest nagyon szép vizuális elemekkel rendelkezik. A karakterkészítő rendszer talán lehetne egy kicsit összetettebb és a gender-locked class megközelítés sem annyira szimpatikus. A class-ok között találhatunk olyat, ami lényegében a tank szerepét töltheti be, viszont sajnos dedikált healert nem. Ez nagy hiba.

A szinte teljesen automatizált játékmenet enyhén unalmasnak mondható, de ha átvesszük az irányítást, bár nem sok értelme van, tud némi örömöt okozni. A játék nagyon sok összetett móddal érkezett, és a Battle Royale részének köszönhetően a PvP is nagy hangsúlyt kapott.

A fejlődés viszonylag gyors, egy nap után elértük a 40-es szintet. A játék alaptörténete viszonylag szórakoztató, és a zónák hangulata is igényesre sikeredett. A mostanában megjelenő mobiljátékokhoz hasonlóan itt is nagyon látványos skill-ek vannak, sok-sok megoldás van karakterünk erősítésére és persze ott van az a bizonyos Soul Linker gacha rendszer is, ami még több izgalmat hoz a játékba (és költési lehetőséget).

Az már egy jó jel, hogy nem untunk rá a játékra kicsit kevesebb mint két nap alatt, hiszen a mobilokra készülő MMORPG-k gyakran hamar elüldözik a játékosokat erőszakos vásárlási ajánlataikkal és üres, egyhangú tartalmakkal.

Szerintünk érdemes adni a játéknak egy esélyt, és egyelőre mi is folytatjuk tovább a fejlődést, hátha tud olyat mutatni az A3: Still Alive, amiért érdemes maradni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb