Black Desert OnlineHírekMMORPG

Black Desert Online – Blackstar Awakening fegyver és Stormbringer Karanda

A koreai Black Desert Online-ban megérkezett a Blackstar Awakening fegyver, amelyet egy küldetéssorozat teljesítésével szerezhetnek meg a szerencsés, és kitartó játékosok.

Black Desert Online

Az Awakening Blackstar küldetéssorozatot karakterenként egyszer lehet megcsinálni. Többek között szükség van hozzá a Remnant of the Rift tárgyra, amelyet kis eséllyel megszerezhetünk a Dark Rift-eken, és a Three Legendary Blacksmith of Media Knowledge-en keresztül. Ezen felül szükségünk lesz Specter’s Energy-re is a craft-hoz. A Specter’s Energy bárhol eshet a játék világában, de a legjobb eséllyel Thornwood Forest-ben szerezhetjük meg. Amennyiben nincs meg a Three Legendary Blacksmith of Media Knowledge, akkor mindenképp érdemes nekiveselkedni Mediah fő-küldetésszálának (Tulem NPC-nél indul), amelynek teljesítésével megszerezhetjük a tudást.

A Blackstar fegyver mellett Koreában megérkezett Stormbringer (Nightmare) Karanda, hogy elfoglalja méltó helyét Nightmare Kzarka és Nouver oldalán. Az új Karanda összehasonlíthatatlanul erősebb lett normál párjánál, amire mi is elég hamar rájöhetünk majd, miután soha nem látott hárpia sereget idéz ránk. Kzarka-val és Nouver-el ellentétben Karanda legyőzéséhez szükséges lesz alaposan odafigyelni a támadási mintákra, vagy gyorsan a fűbe haraphatunk. Stormbringer Karanda legyőzésével esélyünk nyílik megszerezni a Karanda’s Heart tárgyat, amely segítségével üthetünk a fegyverünkbe egy crystal slot-ot és még egy +3% Critical Hit Damage buffot is kapunk mellé.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Black Desert Online nyugati verziójában is hamarosan nekiállhatunk kijátszani ezeket a tartalmakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb