HírekHuaweiKiemeltOkostelefon

A Huawei Mate 30 Pro megkapja az EMUI 11-et

A Huawei Mate 40 okostelefon-sorozat az új EMUI 11 kezelőfelülettel debütált, és most a Mate 30 Pro is megkapja. Azt azért ne feledjük, hogy az amerikai szankciók miatt hiányoznak a Google szolgáltatásai és alkalmazásai. A felület az Android 10-re épül.

Az EMUI 11 legjellemzőbb változásai a többképernyős és osztott képernyős funkciói. A Smart Multi-Window oldalsáv a kezelőfelület bármely részéről kézmozdulattal aktiválható. Így gyorsan hozzáférhetünk a kiválasztott alkalmazásokhoz, amelyek multitasking módban tudnak futni.

A frissítésnek köszönhetően az ablakokban megnyíló programok átméretezhetők és áthelyezhetők.  Új stílusok, sőt animációs effektek is bekerültek. 

“Az EMUI 11 intuitív, felhasználóbarát tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a továbbfejlesztett vizuális elemeket is…”

HUAWEI

Az EMUI 11 része a többképernyős együttműködési rendszer harmadik verziója, amelyen keresztül akár három Androidos alkalmazás vezérlése is lehetséges számítógépen keresztül. Ehhez Huawei laptopot kell használnunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb