Genshin ImpactHírekRPG

Genshin Impact – City Reputation és Exploration Progress rendszer

Hamarosan megérkezik a Genshin Impact 1.1-es verziófrissítése, ebből kifolyólag a miHoYo kiadott egy rövidnek nem nevezhető leírást a City Reputation és az Exploration Progress rendszerekről, melyeket ezen frissítés hoz majd el a számunkra.

A Genshin Impact akkora bevételt generált már az első hónapban, hogy a közeljövőben biztos számíthatunk még jó pár frissítésre. Az 1.1-es verzióban bemutatásra kerül a vadi új City Reputation rendszer. Ennek hatására, bizonyos NPC-k hathatós segítségével növelhetjük a reputációs szintünket, melynek hála különféle jutalmak üthetik a markunkat. A Reputation rendszer aktiválásához legalább 25-ös Adventure Rank-kal kell rendelkeznünk, valamint teljesítenünk kell a “The Outlander Who Caught the Wind” archon küldetést.

Genshin Impact

A reputációnkat különféle Region küldetésekkel tudjuk növelni, de a különféle városokban található Bounty küldetésekkel is hasonló hatást érhetünk el. Ha ez nem lenne elég, akkor a helyi lakosok kéréseit (Requests) teljesítve is növelhetjük a reputációnkat, mely kérések minden hétfőn resetelődnek.

Ami a jutalmakat illeti a reputációs szintek fejlesztésével különféle blueprintek, speciális városi funkciók, receptek, wind gliderek és egyéb finomságok üthetik a markunkat.

Ami az Exploration rendszert illeti, a térképen kizoomolva megtekinthetjük az adott terület Exploration tartalmait. Ezek ládák nyitogatásában, Elemental Oculi keresésben, Waypoint-tok felfedezésében és egyéb áldásos tevékenységek végrehajtásában merül ki. Eme tevékenységek teljesítésével növelhetjük az Exploration progress-ünket a különféle területeken.

Természetesen ez még közel sem minden, aki minden részletre kiterjedően szeretné megtudni ezen rendszerek tartalmait, az a hivatalos oldalon tájékozódhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb