Diablo 2HírekRPG

Diablo 2 – Megérkezett a ‘Project Diablo 2’ mod a játékhoz

A Diablo IV-re vár mindenki, de amíg várakoztok, addig talán érdemes lehet egy pillantást vetni egy új Diablo II Mod-ra, a ‘Project Diablo 2’-re.

Diablo 2

November 6-án élesedik a Project Diablo 2 névre keresztelt mod, amely a készítők szavaival élve a szenvedélyes Diablo II rajongóknak készült, szenvedélyes Diablo II rajongók keze által. A mod célja, hogy fenntartsa a Lord of Destruction által lefektetett játékélményt, miközben új lépcsőfokokat helyez el a játékban, számos egyéb fejlesztés mellett.

Lényegében 20 évnyi RPG tapasztalatot vetítettek ki a Diablo II-re, amelyből így, egy állandóan megújuló játék lett, amely folyamatosan kihívások elé állítja majd a játékosokat, miközben teljesen új, vagy átdolgozott tartalmakon keresztül vezeti őket. Az újdonságok közé tartozik bizonyos képességek újragondolása, különféle tárgyak komoly felülvizsgálata és átdolgozása, quality of life változások, vagy épp az új end game tartalom.

Természetesen ez még közel sem minden. Aki minden részletre kíváncsi nyugodtan látogasson el a Project Diablo 2 weboldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb