HírekPCVideójáték

ARK: Survival Evolved – Ingyenes hétvége jön

Most hétvégén az ARK: Survival Evolved játék ingyenesen kipróbálható lesz Steamen. Mindemelett kedvezményesen meg is lehet majd venni.

Mostantól egészen november 10-ig a játékosok ingyen letölthetik az ARK: Survival Evolved-ot, és ha elnyerte tetszéseteket a játék, a fejlesztő most 80%-os kedvezményt is kínál. A játékhoz tartozó DLC-k is leárazást kaptak. Szombaton pedig egy patch is érkezik a játékhoz.

“Mint férfi vagy nő, fázva, éhezve egy ARK nevű rejtelmes sziget partján rekedve meztelenül, vadásznod, alapanyagokat gyűjtened, tárgyakat gyártanod, növényeket termesztened és menedéket építened kell a túléléshez.

A csúcs minőségű, valósághű megjelenítésű ARK, élőlényei és élettel teli világa egy erősen testre szabott Unreal Engine 4 grafikus motorral készült, teljes dinamikus és globális megvilágítással, időjárási rendszerrel (eső, köd, hó, stb) és valósághű felhő szimulációval, legújabb fejlett DirectX11 és DirectX12 renderelési technikával. A zenéjét az “Ori and the Blind Forest”-ért díjat nyert Gareth Coker szerezte!”

Forrás: Steam

Ne maradjatok le az ingyenes hétvégéről, és csapjatok le az óriási leárazásra, hiszen az ARK: Survival Evolved egy igencsak népszerű játék Steamen, folyamatosan bővülő tartalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb