HírekLGOkostelefon

LG Wing: Vajon működhet ez a különleges megjelenés?

Az LG mindenkit meglepett legújabb okostelefonjának, az LG Wing-nek rendhagyó küllemével. A készülék két kijelzőt is kapott, és olyan kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a főképernyő elforgatását, amely alatt egy második kisebb képernyő bukkan fel.

Az okostelefon két OLED-kijelzővel bír, az elsődleges 6,8″ átlóval és 2460 x 1080 pixel felbontással, 32MP-es szelfikamerával van ellátva, az imént említett másodlagos képernyő pedig 3,9″ méretű. Nyitott állapotban a két panel T-alakot vesz fel, és szinkronban működnek a jobb multitasking érdekében.

A főkamera két érzékelője egy 64MP-es f /1.8 fő rekeszérzékelő és egy 13MP-es f /1.9 érzékelő ultraszéles látószögű optikával. Az LG még egy második, széles látószögű optikával ellátott, 12MP-es érzékelőt is hozzáadott, amelyet 90 fokkal elforgattak.

Ami a hardvert illeti, az LG Wing Snapdragon 765G chipsetet kínál 5G támogatással, 8 GB RAM-mal, 256 GB belső tárhellyel, 4000 mAh-s akkumulátorral és vezeték nélküli töltéssel, valamint beépített ujjlenyomat-olvasóval.

A telefon megjelenése kétségkívül egyedire sikeredett, de talán pont az ilyen innovációk tudnak kiemelkedni a manapság igencsak egyhangú okostelefon kínálatból. Reméljük egyszer élesben is tudjuk majd tesztelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb