Apex LegendsBattle RoyaleHírek

Apex Legends – Már előtölthető Steamen a játék

A mai napon érkezik meg Steamre az Apex Legends, amelyet már javában lehet is előtölteni! A Steames indulás mellé érkezik még a Season 7 is, amely számos újdonsággal szolgál majd.

Ma késő este indul útnak Steamen az Apex Legends, amely teljes crossplay lehetőséggel kecsegtet majd, valamint a Season 7-et is hozzánk csapják a biztonság kedvéért. Ha Steamen keresztül lépünk be a játékba, akkor limitált ideig ugyan, de kapunk Half-Life és Portal ihletésű fegyver charmokat.

Apex Legends

A Season 7 azonban jóval többet tartalmaz, mint néhány fityegő a fegyverünkre. A már bent lévő King’s Canyon mellé ugyanis érkezik a vadonatúj Olympus térkép is, amely elkápráztat majd mindenkit, a gyönyörűen kivitelezett nyílt területeivel, valamint egy új járművel, ami a Trident nevet viseli. Az új térkép megismerésében nagy segítséget nyújthat az Olympus Preview játékmód, amelyet elindítva bejárhatod az új Olympus térképet, hogy megismerhesd minden zegét-zugát.

Egy új hős is tiszteletét teszi a játékban, Horizon néven, aki egy zseniális tudós és mestere a gravitáció manipulálásának. Az űrruhájának köszönhetően meg se kottyan neki nagy magasságokból lezuhanni, vagy épp zuhanás közben pozíciót váltani. Ennek tetejébe még egy mini-fekete lyukat is képes létrehozni, amely magához vonzza a közeli hősöket.

Bekerül a játékba a Club funkció is, amely amolyan klánrendszernek is nevezhető. Club-ot bárki létrehozhat, vagy akár csatlakozhat is egybe. A Club-ok szerepe, hogy megkönnyítsék a játékosok számára a csapat összeállítását. A Club-on belül adhatók rangok, jelvények de akár bejelentéseket is közzé tehetnek a megfelelő jogkörrel rendelkező tagok.

A Season 7 újdonságainak teljes listáját megtalálhatjátok a hivatalos Patch Notes-ban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb