Ashes of CreationHírekMMORPG

Ashes of Creation – Lessünk bele a Cleric képességeibe

Lassan de biztosan halad az Ashes of Creation fejlesztése és egyre több információt tudunk meg a játékkal kapcsolatban. Az egyik legfrissebb információmorzsa a játék gyógyító karakterének mibenlétében mutatkozik meg. Ismerkedjünk meg a Cleric-kel.

Ashes of Creation

Az Ashes of Creation-ben természetesen komoly szerepet kap majd a Cleric class, amely számos módon lesz majd képes a csapattársai segítségére sietni. A Cleric különösen rá van hangolva az életet mozgató energiákra, így képes meggyógyítani csapattársait de különösebb erőfeszítés nélkül még a halálból is képes visszahozni bárkit. Azonban nem csak ennyiben merülnek ki egy Cleric képességei, hiszen ő sem lehet mindig biztonságban és kénytelen megvédeni magát az őt érő fenyegetésekkel szemben. Képes ellenségei energiáját ellopni, vagy a hatalmukat saját maguk ellen fordítani. Egy igazán jó Cleric a csapattársai támogatása mellett bizony számolatlanul szórja az átkokat is az ellenségre.

Az Intrepid Studios kiadott egy rövid videót, amelyben a Cleric LvL 1-től LvL 10-ig terjedő képességeit ismerhetjük meg. Ez egészen pontosan 9 képesség, melyek között leginkább DoT-okat és átkokat találhatunk a gyógyító képességek mellett.

Érik a játékot olyan kritikák, miszerint a karakterek képességei kicsit túl vannak tolva a látványossági mércén. Nos ebben most sincs hiány. Mindemellett a szemfülesebbeknek könnyen feltűnhet, hogy bizonyos képességek igencsak hajaznak már más játékokban megismertekre. És hogy ez probléma volna-e? Nem igazán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb