HírekKiemeltKonzolps4PS5Videójáték

A PlayStation Plus novemberi ingyenes játékai igencsak kecsegtetőek

A Sony elárulta, melyek azok az ingyenes játékok, amelyeket a PlayStation Plus előfizetői novemberben kapnak meg, de mivel a jövő hónap különlegesebb a PlayStation 5 bevezetése miatt, a vállalat további részleteket is megosztott az új PlayStation Plus Collection szolgáltatásról.

Novemberben az előfizetők két játékot kapnak, sok akcióval és kalanddal – ezek a Middle-earth: Shadow of War és a Hollow Knight: Voidheart Edition. November 3-tól november 30-ig lesznek letölthetőek. A PlayStation 5-öt használó PS Plus felhasználók számára van egy másik játék – ez a Bugsnax.

Ami a PlayStation Plus Collection-t illeti, ez egy olyan nagyszerű PS4 játékok gyűjteménye, amelyek ingyenesen elérhetőek lesznek a PlayStation Plus előfizetőknek PS5 konzollal. A gyűjtemény régiótól függően november 12-től vagy 19-től lesz elérhető , Európa a második csoportba tartozik.

A PS5-ön futó PS4-játékok olyan fejlesztéseket is kapnak, mint a gyorsabb betöltés, valamint a Game Boost funkcióval javított és stabilabb FPS.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb