HírekSamsung

A Samsung UV-sterilizálója fertőtleníti a mobil eszközöket

A Samsung végre piacra dobta az új UV Sterilizer termékét. Ez egy kompakt készülék, amelyet az ITFIT gyárt, és amely sterilizálja a naponta használt tárgyakat. A készülék vezeték nélküli töltési funkcióval rendelkezik, és nemcsak az intelligens eszközöket fertőtleníti, hanem más gyakran használt tárgyakat is, például tollakat, szemüvegeket és még a fogkeféket is.

Minimalista kialakítással, a sterilizáló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyes holmijukat baktériummentesen tartsák. Az 196x96x33 mm belső rész méreteivel az UV Sterilizer különböző méretű tárgyakhoz alkalmas, és a fertőtlenítési idő csupán 10 perc. Az okostelefon fertőtlenítése közben, például a fedél kinyitásakor a töltés nem áll le – a nyitás csak a fertőtlenítést állítja le.

A vezeték nélküli fülhallgatókat is ajánlott rendszeresen tisztítani . Az UV Sterilizer belső kialakítása lehetővé teszi a fejhallgató-tároló doboz és persze maguk a fejhallgatók hatékony fertőtlenítését is egyidejűleg.

Az UV-sterilizáló alkalmas a szemüveg, az írószerek és egyéb személyes tárgyak fertőtlenítésére is. A készülék kettős UV-lámpával rendelkezik, ennek köszönhetően még a vékony tárgyakat is sterilizálni tudja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb