AppleHírekiPhoneOkostelefon

Melyik iPhone 12-t érdemes beszerezni?

Egy új iPhone kiválasztása nehéz döntésnek bizonyulhat. Ez egy olyan eszköz, amely több évig elkísérhet bennünket, és amelyet mindennap használunk, követ minket, bárhová is megyünk, és életünk egy részét fénykép és videó formájában rögzíti az utókor számára. Bár a választék szélessége meglehetősen kicsi a többi gyártóval szemben, mégis számos tényezőt figyelembe kell vennünk.

Az Apple okostelefonok új generációjának összes specifikációjának átböngészése után az iPhone 12 Pro logikus választásnak tűnik. Jelenleg a teljesítmény, az ár és a méret szempontjából a legkiegyensúlyozottabb modellnek bizonyulhat. A három kamera és a LiDAR szenzor nagyon egyértelmű különbséget jelent a többi modellhez és az előző generációhoz képest. Igaz, hogy a 12 Pro Max magasabb szintre emeli a kamerákat, a telefon egyszerűen túl nagy.

Kapacitás és szín tekintetében a 128 GB-os szürke modellt javasoljuk. Ezzel a színnel a képernyő tökéletesen integrálódik a kávába, sőt, első pillantásra a sötét szín miatt az iPhone valamivel kisebbnek tűnik, mint a többi hasonló telefon.

Ha ajánlanunk kellene egy iPhone-t valakinek, aki azon gondolkodik, hogy Android készülékekről váltson Apple-re, az az iPhone 12 Mini lenne. Ez egy kompakt, viszonylag modern kialakítású mobiltelefon, amelyet a márka többi modelljéhez képest egy kézzel is könnyű kezelni, és ugyanazzal a processzorral érkezik, mint idősebb testvérei, vagyis az A14 Bionic-kal.

Az iPhone 12 Pro Max rendelkezik ennek a generációnak a legjobb fényképezőgépével, amely tökéletes azok számára, akik emlékeiket a legjobb minőségben szeretnék megörökíteni. Itt viszont el kell fogadnunk, hogy egy óriási készüléket kell majd cipelgetnünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb