HírekPCVideójáték

Intel Core i7 10700K áttekintés

Több mint négy hónap telt el a 10. generációs Intel processzorok megjelenése óta, amelynek során az Intel nemcsak megerősítette pozícióját, hanem azt is megmutatta, hogy a modern videokártyák képtelenek maximálisan megvalósítani az új processzorok képességeit.

Az Nvidia RTX 3000 sorozatú grafikus kártyák megjelenése és az AMD új grafikus kártyáinak közelgő kiadása nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy még egyszer szemügyre vegyük az Intel processzor teljesítményét. A Hyper Threading technológiával rendelkező nyolcmagos processzorként, az Intel Core i7-10700K kiváló egyensúlyt kínál a maximális játékteljesítményre, a hatékony streamingre és a professzionális alkalmazások stabil futtatására.

Az Intel Core i7-10700K nyolc magot és tizenhat szálat kapott, 3,7 GHz-es alapfrekvenciával, mind a nyolc magot 4,7 GHz-re vagy egyet 5,1 GHz-re növelhet. A processzor támogatja a Turbo Boost 3.0 technológiát is, amely meghatározza a legproduktívabb magokat, amely lehetővé teszi, hogy a 4 mag maximális erősítési küszöbét 5,0 GHz-re, a két vagy egy magot pedig 5,1 GHz-re emeljük.

A Benchmark for Gamers tesztjét érdemes megtekinteni.

Így az Intel Core i7 10700K processzor kompromisszumok nélküli lehetőség a lehető legjobb játékélményhez. Különösen, ha megvesszük az új 360 Hz-es monitorok egyikét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb