HírekHuaweiOkostelefon

A Googlefier lehetővé teszi a Google-alkalmazások telepítését a Huawei okostelefonokra

Pusztán az a tény, hogy a Huawei okostelefonok és a Honor készülékek nem képesek futtatni a Google alkalmazásokat és szolgáltatásokat, a legtöbb esetben hatalmas hiányérzetet hagy a felhasználói élményben.

Szerencsére az Android mögött aktív közösség áll. A Googlefier egy olyan alkalmazás, amely segít némi könnyedséggel telepíteni a Google-alkalmazásokat a Huawei vagy a Honor okostelefonokra, útmutatásokat nyújtva a felhasználó számára és automatizálva egyes folyamatokat, hogy az egész élmény elviselhetőbb legyen.

Miután telepítetted a Googlefier-t Huawei vagy a Honor okostelefonra, meg kell adni az összes engedélyt az alkalmazás számára, majd követni kell az utasításokat. Miután az összes lépést elvégezted, telepítheted a Play Áruházat, bejelentkezhetsz Google-fiókoddal és letöltheted az összes szükséges Google-alkalmazást.

A fejlesztők Huawei P40 Pro és MatePad Pro készülékeken tesztelték a folyamatot, mindkettő EMUI 10-et futtat, és körülbelül öt-hét perc múlva sikerült a Google-alkalmazások telepítése.

A folyamatot gyári alaphelyzetbe állítással ajánlott elkezdni, ezért javasoljuk, hogy az indítás előtt készíts biztonsági másolatot a telefon összes adatáról.

Szerezd meg a Googlefier-t az alábbi linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb