HírekKonzolPS5Videójáték

A God of War és további PS4 játékok frissítéseket kapnak PS5-re

Néhány napra van a PlayStation 5 megjelenése, és amint néhány hete kiderült, a visszamenőleges kompatibilitási problémát a Sony megfelelően kezelte, és gyakorlatilag minden játék, amely elérhető a PS4-en, az új konzolon is játszható lesz. Ezenkívül egyes kiválasztott játékok profitálni fognak a PS5 erejéből, és a legjobb az, hogy ez hamarabb megvalósulhat.

A közelmúltban kiderült, hogy a The Last of Us: Remastered PS4 játék kapott egy meglepetés frissítést, amely javította a betöltési idejét, és amely utalni látszik azokra a fejlesztésekre, amelyeket a játék a PS5-höz igazítva kap majd. Nos, ennek a frissítésnek az eredményeként néhány PS4-felhasználó elkezdte jelenteni, hogy ezek a frissítések más játékoknál is megjelennek, ezért úgy gondolják, hogy a Sony már előkészíti a talajt az új konzol kiadásához.

A God of War, a God of War 3: Remastered és az Until Dawn játékok már biztosan meg fogják kapni a frissítést, de bizonyára még jóval több játék csatlakozik a listához mire megérkezik a konzol.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb